Vaření bývá v mnoha rodinám oblíbenou činností. A to nejenom u ženské části. Rádi vaří i muži. A říká se, že zrovna oni přinášejí do kuchyně nové chutě a nápady. Bude to asi jejich nadhledem především při použití koření. Připravené jídlo bývá ostřejší a použití chilli směsí patří mezi nejčastější. Při pohledu na nadšené rodinné příslušníky při sledování soutěže o nejlepšího kuchaře MasterChef Česko tak uzrál nápad na netradiční vánoční překvapení – zástěry s potiskem. Ideální doba pro kuchařské začátky začíná už v dětském věku.

zástěra na vaření

Vzpomínka na radost z prvního, vlastnoručně ukuchtěného jídla pro celou rodinu, se vybaví i v dospělosti. Proto se před televizní obrazovkou sejde při sledování kuchařské soutěže celá rodina. Od dědečka po čtyřletou vnučku. A jejich nadšení z výkonu soutěžících se díl od dílu stupňuje. Každý rodinný příslušník má svého favorita na titul MasterSchef Česko. A tomu fandí a drží palce. Při pohledu na tu svornou jednotu celé rodiny se zrodil nápad na vánoční dárek – zástěry s potiskem pro všechny. Barevnost je v nabídce široká. Od růžové zástěrky pro vnučku po klasickou černou pro dědu. Se stejným potiskem. MasterSchef. Termín dodání je příznivý, a tak základní kámen vánočního překvapení byl položen. Zbývá jenom potištěné zástěry doplnit vhodnými doplňky. Aby se letošní téma Vánoc naplnilo dosyta. Možnost objednat kuchyňské chňapky ve stejném barevném odstínu vytvoří krásnou kuchařskou dvojici a vnese do přípravy jídla i potřebnou estetiku. Jenom se budou v kuchyni připevnit další háčky, na které se potřebné vybavení zavěsí. Barevnost vytvoří v kuchyni hezkou dekoraci.

zástěra

Posledním prvkem, který nesmí ve vánočním balíčku chybět, je krabička s kořením. Na tento výběr je potřeba si udělat čas. A pečlivě vybírat přesně na míru obdarovaného. Ideálním místem je návštěva prodejny se speciálním oddělením. Tam najdete koření, které nejraději používají vnoučata do svých ovocných specialit. Maminku, která potřebuje mít u vaření vždy nezbytné polévkové koření. Tatínkovi všechny možné druhy pálivého koření. Pro babičku, která ráda peče, to bude koření voňavé a rozhodně nesmí chybět pravá skořice. A dědovi? Ten do všeho rád přidává česnek. Takže radost mu udělá koření, ve kterém je přimíchán. Představa, až si všichni navléknou zástěry s potiskem MasterShef, nasadí chňapky ve stejném barevném odstínu už nyní, měsíc před Vánocemi, vyvolává příjemný pocit a radost.

Mohlo by se vám také líbit: